Binnenkort een mannenweekend op de planning staan?

Wij geven tips voor leuke activiteiten én kleding!

Eindelijk heb je een weekendje met je vrienden gepland. Heerlijk even weg met z’n allen en tijd voor échte mannenactiviteiten. Weet je al waar de reis naar toe gaat maar nog niet wat je gaat doen en welke kleding je mee moet nemen? Lees dan snel verder! Wij geven je namelijk tips voor de leukste mannenactiviteiten en kleding die niet in je koffer mag ontbreken tijdens een tripje met je vrienden.

Mannelijke activiteiten

Er zijn veel activiteiten die je samen met je vrienden kunt doen die ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijk weekend beleven.

Raften

Ga samen met je vrienden raften over de wilde golven en ontwijk de tegemoetkomende rotsen terwijl jullie door de snelle stroming glijden. Ook in Nederland kan je dit gewoon doen. Raften is niet alleen een gave activiteit om te doen: het versterkt jullie groep ook nog! Tijdens het raften leer je namelijk om als team de golven te bedwingen. Samenwerking en goede communicatie zorgen voor stabiliteit waarmee jullie door het water schieten! Het is een intensieve watersport om samen met je vrienden te doen.

Survival

Survival is sportief, uitdagend, maar vooral ook heel gezellig. Overleef samen met je vrienden de natuur met zo min mogelijk spullen. Maak een kampvuur en slaap in zelfgebouwde hutten. Trotseer samen de hindernissen en haal de finish met de groep. Survival is al helemaal een goed idee als jullie ooit van plan zijn om zelf op avontuur te gaan.   Veel avonturiers komen namelijk tijdens bijvoorbeeld wandelingen in de bergen in aanraking met kleine en grote ongevallen. Tijdens een survival word je hier op voorbereid en word je kennis verhoogd. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je vuur kunt maken, water kunt vinden, eetbare planten kunt herkennen en een natuurlijk onderkomen kan maken.

Travel

De nationale parken van Tanzania die u moet bezoeken!

Bent u van plan op safari te gaan in Tanzania? Lees dan snel verder, want in dit artikel lichten wij namelijk toe welke nationale parken er allemaal zijn in Tanzania. 1.    Arusha national park National park Arusha staat het meest bekend om de vulkaan Meru met een hoogte van bijna 5000 meter en wordt vaak […]

Read More
Travel

Sri Lanka: Ella in de bergen

In mijn reisverslag over mijn rondreis door Sri Lanka was ik gebleven bij de adembenemende treinreis door het binnenland! Eenmaal aangekomen in het bergdorpje Ella kom je terecht in het backpackersdorp van Sri Lanka. Hier vind je veel leuke eetbarretjes en kan je gerust een paar dagen blijven. Ook kan je hier een lokale kookworkshops […]

Read More
Travel

Op rondreis door Bali – wat je écht moet zien!

Afgelopen zomer heb ik via Footprint Travel een rondreis Bali geboekt. Ik heb zelf mijn vakantie samengesteld en heb ervoor gekozen om twee weken lang Bali te ontdekken. Hierbij heb ik op drie verschillende plaatsen overnacht. Na elke 4 dagen ben ik doorgetrokken naar de volgende plek. Zo had ik genoeg tijd over om actief op pad […]

Read More